Polttoaineet

Teboil Bensiini

Teboil Bensiini 95 E10 täyttää suomalaisen SFS 5979 -polttoainestandardin ja 98 E5 eurooppalaisen EN 228 -polttoainestandardin mukaiset moottoribensiinin laatuvaatimukset.

Teboil Bensiini 95 E10 ja 98 E5 sisältävät tehokasta, moottoria ja polttoainejärjestelmää puhtaanapitävää lisäainetta. 95 E10 soveltuu lyijyttömällä 95-oktaanisella toimiviin autoihin, olipa niissä katalysaattori tai ei. 98 E5 sopii korkeaoktaanista bensiiniä vaativille 4- ja 2-tahtimoottoreille sekä niille uusimmille automalleille, joiden moottorinohjausjärjestelmä pystyy hyödyntämään korkean oktaaniluvun kulutuksen alentamiseen ja/tai suorituskyvyn parantamiseen.

Teboil Dieselöljy

Teboil Dieselin jokainen pisara on puhdasta voimaa. Ammattilaisten toiveiden pohjalta kehitetyt ominaisuudet tekevät hyvää moottorille, polttoainejärjestelmälle ja -taloudelle.

  • säästää polttoaineen kulutuksessa ja varmistaa moottorin suorituskyvyn pitämällä polttoainejärjestelmän entistä puhtaampana
  • parantaa moottorin käynnistyvyyttä ja vähentää kylmäsavutusta
  • sisältää erinomaiset kylmäkesto- ja voitelevuusominaisuudet
  • tekee tankkauksesta helpompaa vähentämällä vaahtoamista
  • suojaa tehokkaasti moottoria ja polttoainejärjestelmää korroosiolta
  • rikitön (rikkiä alle 10 mg/kg)

AdBlue® -liuos

Teboilin AdBlue® -liuos on tarkoitettu raskaan ajoneuvokaluston käyttöön. AdBlue® on lisäaine, jota tarvitaan uusissa SCR-teknologiaa (SCR = Selective Catalytic Reduction) käyttävissä hyötyajoneuvoissa. AdBluen® avulla pakokaasujen jälkikäsittelyssä täytetään Euro 5/Euro 6 -pakokaasupäästönormien vaatimukset.

AdBlue® -lisäaine pelkistää typen oksidit vaarattomiksi typeksi ja vedeksi, jotka poistuvat pakokaasujen mukana. AdBluen® kulutus on noin 5 % dieselpolttoaineen kulutuksesta. AdBlue® -lisäainetta varten kuorma-autoissa on erillinen täytettävä 30-100 litran säiliö.

Asematyypit

Teboil D-automaatti

Teboil D-automaatti on raskaalle liikenteelle tarkoitettu tankkauspiste.

Teboil D-automaatti on avoinna yötä päivää läpi vuoden.

Kortit

Teboil DKV-kortti

DKV-kortti on monipuolisin ja laajimmin toimiva ammattiliikenteen palvelu- ja luottokortti Euroopassa. Tankkaukset, tietullit, korjaukset, hinaukset ja kuljettajan palvelut järjestyvät 42 maassa, yli 35 000 tankkauspaikalla ja 45 000 palvelupisteessä. Johtavat raskaan kaluston merkkikorjaamot eri maissa hyväksyvät DKV-kortin.

DKV-kortti helpottaa kustannusten seurantaa ja hallintaa. Selkeissä laskuissa on eritelty ostokset sekä maakohtaiset laskut, ja haluttaessa luvut saa korttikohtaisesti. Laskutus tapahtuu kaksi kertaa kuukaudessa euroissa. DKV-kortti tarjoaa myös mm. ALV-palautuspalvelun, joka palauttaa kortilla tehtyjen ulkomaisten ostojen arvonlisäverot edullisesti takaisin liikennöitsijälle.